Interesseliste

Ansøgningsskema

Udfyld venligst nedenstående ansøgningsskema, hvis du ønsker at blive skrevet op på vores interesseliste. Interesselisten er åben for opskrivning i april måned. Skemaet har til formål at få et indtryk af ansøgere, få oplysninger om forventninger, prisniveau mv. Det er vigtigt, at du giver så præcise oplysninger om prisniveau og krav til husets og havens stand som muligt, da man ikke får et ubegrænset antal tilbud om køb af have.

Normalt vil man få tre tilbud. Hvis man ikke er interesseret i nogen af disse, vil man ikke blive slettet fra listen, men få en lavere placering. Da vores interesseliste er lang, har vi desværre ikke tid til at tale med alle ansøgerne. Derfor er det vigtigt, at du udfylder ansøgningsskemaet så detaljeret som muligt.

46 haver i Sølyst

Sølyst er en lille forening med kun 46 haver. Vi har er godt socialt fællesskab og har flere fælles arrangementer i sæsonen. Vi forventer, at ansøgere har lyst og interesse i at være en del af vores lille sommmerlandsby og vil deltage i foreningens fælles arbejdsopgaver, som arbejdsdage, deltagelse i vedligehold af fællesarealer mv.

Man skal, når man køber en kolonihave i Sølyst, gøre sig klart, at man bliver medlem at en forening med ordensregler og vedtægter, der skal overholdes. Man skal også tænke over, at det at have en kolonihave ikke kun er dejlige sommerdage på terrassen, der er ukrudt, som vokser irriterende hurtigt, der er hæk, der skal klippes to gange årligt, der er græs, der skal slås og meget mere, og et hus, der skal vedligeholdes.

Ventetid

Sølyst er en haveforening med lang liste af ansøgere til en kolonihave. Vi lukker interesselisten hvert år, når den når op på 40 ansøgere, da vi kun har et eller to huse til salg om året. Du må derfor væbne dig med tålmodighed, hvis du ønsker at købe en kolonihave i Sølyst.

Medlem af Kolonihaveforbundet

Haveforeningen Sølyst er medlem af Kolonihaveforbundet og vores haver bliver vurderet efter Kolonihaveforbundets vurderingsregler. Vores haver er i de senere år blevet solgt fra ca. 80.000 kr. og helt op til 390.000 kr. Vi har sjældent haver til salg i den lavere prisklasse.

Dog hænder, at vi har haver til salg, hvor et gammelt hus er blevet nedrevet eller skal nedrives, så er det dit ønske at være selvbygger, kan du være heldig. I øvrigt er det kun er huset du køber, haven lejer du af Aarhus Kommune via Kolonihaveforbundet. Den årlige haveleje udgør ca. 6.700 kr.

Årlig genbekræftelse

For at forblive på listen skal man hvert år via mail inden den 1. april genbekræfte sin interesse, ellers bliver man slettet. På denne måde starter vi hver ny sæson op med en opdateret venteliste. Det er til gengæld gratis at blive skrevet op.

Bemærk venligst at det er dit eget ansvar at genbekræfte din placering. Du genbekræfter din interesse ved at sende en mail til interesseliste@hf-soelyst.dk.

Interesseliste Sølyst

Interesselisten er lukket for i år. Den åbner igen d. 1. april.